maanantai 29. maaliskuuta 2010

Hyvää syntymäpäivää Viivi!


Tällainen kortti valmistui ystävälleni Viiville hänen syntymäpäiväkseen. Kortissa on käytetty - jälleen kerran - Sarah Kay- leimasinkuvaa. Kuva on väritetty ostamillani ja aiemmin esittelemilläni Pro Markers- tusseilla. Kortti on aika yksinkertainen, toisaalta runsaat kuvat ja koristeet eivät ole juttuni.

Tarvikkeet:
Pohjakartonki
Välikartonki
Leimasinkuva
Nauhaa
Kukkia yms.

2 kommenttia:

  1. Tosi kiva!

    Minä aina haaveilen, että askartelisin kortteja ja opettelisin käyttämään leimasimia ja muuta, mutta kun ei millään tahdo ehtiä täällä lasten kanssa touhutessa! Olen ihan kateellinen sulle, kun saat askarrella rauhassa! :D

    Käyn täällä sun askarteluja katsomassa, mutta ei tule laitettua aina kommentteja. Ehkä voisi useamminkin kommentoida, eikä vaan mielessään ihastella, koska on varmaan mukava saada kommentteja! :)

    VastaaPoista
  2. Hieno värimaailma koko sivustossa!!! Kaikki työt ovat hienoja ja varsinkin värit hyvin valittuja. Sinulla on jo nyt noin hieno värisilmä, mitä siitä vielä tuleekaan, kun ikää ja mahdollista alan koulutusta tulee vielä mukaan.

    Yhtä paljon kuin noita hienoja töitä, ihmettelin kuvien hienoa laatua. Valot ja varjot kohdallaan, taustat hienosti häivytetty. Ammattimaista työskentelyä kuvien kanssa.

    Ja tietotekniikka vielä. Nämä sivut kelpaisivat laadultaan minkä tahansa taidegallerian kotisivuoiksi. Kokeilin myös Search-painiketta hakusanalla 'aku ankka'. Kaksi osumaa oli tuloksena!

    Hyvä Auli!

    VastaaPoista